Onze werkwijze

5Elements is gespecialiseerd in het ontwikkelen en verzorgen van sociale vaardigheidstrainingen. Onze werkwijze is persoonlijk, kwalitatief, professioneel en confronterend. Alle trainers hebben jaren ervaring in het geven van praktijk gerichte trainingen. Gedurende het gehele trainingstraject, bestaande uit het voor-, uitvoering -en na -traject, vindt er een intensieve samenwerking plaats met uitvoerende trainers. Alle trainingen starten met een intakegesprek waarbij wensen, behoeften en mogelijkheden besproken worden. Alle trainingen zijn maatwerk. Tijdens de trainingen worden leersituaties en individuele leerdoelen van deelnemers optimaal op elkaar afgestemd. Na afloop van de training bieden wij de mogelijkheid het leerproces van de deelnemers te ondersteunen door middel van individuele coaching.

Visie
Omdat sociaal gedrag is aangeleerd, is ongewenst gedrag veranderbaar. Wat aangeleerd is, kan worden afgeleerd. Slechte gewoonten kunnen worden bijgeschaafd en nieuw sociaal gedrag kan worden aangeleerd.

Missie
Kennis, inzicht en vaardigheden ten aanzien van eigen en andermans sociale functioneren zijn onmisbaar. 5Elements stelt mensen in staat zich in de rol van een ander te verplaatsen en hiermee sociale vaardigheden verder te ontwikkelen.